SWB bestaat vijftig jaar. Elke week stelt het Hengelo's Weekblad een trotse SWB'er voor. Deze week: Stef Jenneboer. Tekst: Jenny ter Maat - Foto: Paulien Wilkinson
SWB bestaat vijftig jaar. Elke week stelt het Hengelo's Weekblad een trotse SWB'er voor. Deze week: Stef Jenneboer. Tekst: Jenny ter Maat - Foto: Paulien Wilkinson (Foto: Paulien Wilkinson)

Stef Jenneboer: papier en inkt

Stapels papier gaan er door zijn vingers. Complete lespakketten zet Stef Jenneboer (58) in elkaar, ook examenmappen, die bij Ctrl-P Printing & more geprint worden.

Hengelo - "Nee, ik neem niet het hele lespakket door", lacht Stef. "Maar ik kijk wel of de nummering van de pagina's klopt en of de hoogte van de tabbladen correct is." Stef is grafisch medewerker bij Ctrl-P. Hij begon bij SWB in 1992 en kwam op de grafische afdeling terecht. Na een tussenjaartje in de zorg koos hij toch opnieuw voor de drukkerij. Ctrl-P is een zelfstandig bedrijf met een eigen regionale bezorgdienst, dat ruimte huurt van SWB en medewerkers inhuurt van SWB.
Stef werkt hier fulltime, begint elke dag om acht uur en kent inmiddels alle facetten van het bedrijf. Hij werkte drie jaar als pakketbezorger van de grafische afdeling, volgde de opleiding tot drukker en verzorgt als grafisch medewerker onder andere lesmappen voor een landelijke klant ("ook op voorraad, zodat leerlingen ze kunnen bestellen"), print mailingen voor bedrijven en verzorgt snij- en vouwwerk. Het werk past hem. "Het is prettig werken hier. Afwisselend werk in een leuk bedrijf met een klein team geweldige mensen. Ik kan het hier nog wel tien jaar volhouden." Een video van Stef staat op

www.swbmiddentwen te.nl/50jaar

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding