Maak een dans van je sport met Introdans

danser introdans
danser introdans (Foto: pr)

Hengelo - Doe gratis mee met Introdans Groupo Sportivo workshop. Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus wordt op een groot overdekt podium op het plein voor Kulturhus Hasselo een cultureel festival gehouden onder de naam ‘Schouwburg Hengelo On Tour’.

Een onderdeel van dit festival is de uitvoering van een korte dans, gebaseerd op de bewegingen van sporters. Deze dans, waaraan iedereen mag meedoen, wordt tijdens een choreografie-workshop ingestudeerd door de landelijk bekende dansgroep Introdans uit Arnhem. (Introdans treedt op 26 oktober op in de schouwburg met de prachtige familievoorstelling ‘Grupo Sportivo’ die is gebaseerd op bewegingen van sporters.)

De unieke workshop van 3,5 uur per keer is gebaseerd op deze voorstelling en wordt verdeeld over vier dagen.
Het dansgezelschap Introdans daagt leden van sportclubs, zoals voetbal-, hockey-, hardloop-, volleybal-, tennis-, turn-, of atletiekclubs uit om deel te nemen aan deze workshop. Tijdens de workshop werken de deelnemers, samen met de docenten van Introdans, aan een choreografie, geïnspireerd op bewegingen uit verschillende sporten. Deze choreografie wordt zaterdagmiddag 24 augustus op het podium met een dans gepresenteerd voor het publiek. Danservaring is niet nodig, want het plezier in bewegen staat voorop. Bovendien is deelname gratis! De workshop wordt gegeven in Wijkcentrum Slangenbeek.

Wil jij meedoen aan de workshop en ben je beschikbaar op de repetitiedagen ( ma. 19 t/m do. 22 augustus van 10.30 tot 13.00 uur ) en voor de eindpresentatie op 24 augustus? Meld je dan aan bij Linda Koezen e-mail l.koezen@schouwburghengelo.nl

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding