Dolle pret tijdens de Vakantiespelen 2018 op de stormbaan bij Kulturhus Hasselo. Foto: Emma-Sophie Ekelmans
Dolle pret tijdens de Vakantiespelen 2018 op de stormbaan bij Kulturhus Hasselo. Foto: Emma-Sophie Ekelmans (Foto: Emma-Sophie Ekelmans)

Knutselen, dansen en sporten tijdens de Vakantiespelen in Hengelo

HENGELO - Ook de komende twee weken wordt er weer flink gesport, geklommen en gefeest tijdens de Vakantiespelen in Hengelo. Van 12 augustus tot en met 23 augustus worden de Vakantiespelen georganiseerd op onder andere Kulturhus Hasselo en Wijkcentrum Sterrentuin.

De Vakantiespelen zijn een initiatief van de Gemeente Hengelo en draait volledig op haar vrijwilligers. Tijdens de Vakantiespelen worden er twee weken lang activiteiten georganiseerd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud. Er wordt onder meer een huifkartocht georganiseerd, er is een dansworkshop, een speurtocht en de Politie en Dierenambulance komen op bezoek. De vrijdagen worden spectaculair afgesloten met een stormbaan van maar liefst 64 meter lang. Tot slot wordt er dit jaar een speciale voetbal clinic georganiseerd door voetbalclub HVV Tubantia. Het programmaboekje is verkrijgbaar bij de wijkcentra.

De Vakantiespelen worden georganiseerd en begeleid door een groot team vrijwilligers. Daarnaast worden zij gesponsord door Yip’s Snooker- & Bowlingcentrum en Voskamp Groep werkkleding en PBM totaal leverancier.

Programmatijden Kulturhus Hasselo:
Het ochtendprogramma duurt van 09.30 tot 12.30 uur en het middagprogramma van 14.00 tot 17.00 uur. De kosten bedragen 1,50 euro per dagdeel. Een weekkaart is verkrijgbaar voor 12 euro.

Programmatijden Sterrentuin:
Het ochtendprogramma duurt van 09.30 tot 12.30 uur. Er is hier geen middagprogramma. De kosten bedragen 1,50 euro per ochtend. Een weekkaart is verkrijgbaar voor 6 euro.

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding