Foto:

Audities Bach-Werkplaats Diepenheim

DIEPENHEIM – Na de zomer start het derde seizoen van Bach-Werkplaats Diepenheim. Onder de bezielende leiding van dirigente Yt Nicolai verzorgt het projectkoor, in combinatie met het barokorkest onder leiding van Ruth Houtman, ook komend jaar weer meerdere Bach-uitvoeringen. Hiervoor worden nieuwe zangers en zangeressen gezocht.

Audities
Op zaterdag 7 september, tussen 12.00 en 18.00 uur (afhankelijk van het aantal kandidaten) vindt in Werkplaats Diepenheim de eerste auditieronde plaats voor het koor. De audities worden afgenomen door dirigente Yt Nicolai in samenwerking met zangdocent Marja Reinders. Voor de auditie wordt verwacht dat je een werk van Bach zingt: een koraal en een koor met coloraturen. Alle noten moeten thuis worden ingestudeerd.
Heb jij ervaring met zingen en kijk je er naar uit om met een groep ervaren en gemotiveerde zangers en zangeressen in één weekend een meesterlijke compositie te repeteren én dat weekend uit te voeren? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar ytnicolai@gmail.com.

Bach-Werkplaats Diepenheim
Vanuit De Heerlijckheid Diepenheim werd in het culturele seizoen 2017/2018 de Bach-Werkplaats Diepenheim opgericht. Vijfmaal per jaar verblijven de leden van het koor een weekend in de Werkplaats om anderhalve dag de cantates te repeteren, waarna op zondagmiddag in de Johanneskerk te Diepenheim de generale repetitie met het barokorkest en vervolgens de uitvoering plaatsvindt.

Derde seizoen
Na twee drukbezochte seizoenen, met vele lovende reacties, maakt de Bach-Werkplaats zich op voor het derde seizoen. Op het programma staan onder andere het Magnificat en, wegens het grootse succes van afgelopen jaar, ook weer de Johannes Passion van Johann Sebastian Bach. Mail voor meer informatie geheel vrijblijvend naar ytnicolai@gmail.com.

Meer berichten