Foto: Willem van Walderveen
Foto: Willem van Walderveen (Foto: Willem van Walderveen)

Twentse productie ‘STORK!’ genomineerd voor Musicalworld Award

Hengelo - Het succesvolle community project STORK! valt mogelijkerwijs in de prijzen en is genomineerd voor een Musicalworld Award in de categorie beste regionale productie. Vol trots en blij verrast heeft de organisatie van STORK! kennis genomen van deze nominatie.

STORK!
Afgelopen jaar stond in de maanden augustus en september de musicalvoorstelling STORK! op het terrein Ketelfabriek hart van Zuid in Hengelo. De duizenden bezoekers die het theaterspektakel hebben gezien werden getrakteerd op een uniek avondvullend programma. De avond begon met een heerlijk driegangendiner, met daaropvolgend de voorstelling. Alles op het terrein was in de industriële sfeer en er stonden daadwerkelijk gebruikte immense pompen van het bedrijf Stork. De voorstelling ging over de geschiedenis in Hengelo en het bedrijf Stork. Wat als de geschiedenis kon worden veranderd, zou Hengelo er nu dan heel anders uit hebben gezien? Hoofdrolspelers van STORK! waren Han Oldigs, Laus Steenbeeke, Niels Gooijer en Roosmarijn Luyten.

"Het is voor ons een geweldige eer om opnieuw met een van onze producties genomineerd te zijn. Afgelopen jaar wonnen we de Musicalworld Award voor beste kortlopende musical met 'Het Verzet Kraakt'. Fantastisch om dan ook dit jaar weer kans te maken op een award. Deze nominatie is voor ons een bevestiging dat we met onze producties iets geweldigs neerzetten wat een breed publiek aanspreekt. We hebben in Twente werkelijk locatietheater op de kaart gezet en zullen dit de komende jaren blijven doen!" aldus Gerard Cornelisse, producent van STORK!.

Reuring in het Reggedal
Gerard Cornelisse en zijn team hebben al eerder producties in Twente neergezet, waaronder van Katoen en Nu en het met een Musicalworld Award bekroonde 'Het Verzet Kraakt'. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang voor het volgende project, Reuring in het Reggedal. Muziektheater over het vergeten heden en verleden van Nijverdal. De première van dit nieuwe theaterstuk zal plaatsvinden op 13 september in het Ravijn in Nijverdal. "We kijken er naar uit om ook van het project Reuring in het Reggedal een succes te maken. Het is geweldig om te zien dat we in Twente zoveel moois op het gebied van locatietheater neer kunnen zetten en bezoekers een fantastische avond kunnen bezorgen." aldus Gerard Cornelisse.


Meer informatie over Reuring in het Reggedal is beschikbaar op de website.

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding