Zondag 28 juli Springkussenfestival Hengelo! Dan verandert het marktplein in een groot springparadijs voor kinderen tot 12 jaar. Foto: Hengelo Promotie
Zondag 28 juli Springkussenfestival Hengelo! Dan verandert het marktplein in een groot springparadijs voor kinderen tot 12 jaar. Foto: Hengelo Promotie (Foto: )

Springkussenfestival Hengelo: marktplein wordt springparadijs

door Hengelo Promotie

Koopzondag 28 juli staat de binnenstad van Hengelo in het teken van het Springkussenfestival! Van 12.00 tot 17.00 uur staan er op het marktplein verschillende springkussens.

Hengelo - Noteer het in je agenda: zondag 28 juli Springkussenfestival Hengelo! Dan verandert het marktplein in een groot springparadijs voor kinderen tot 12 jaar. Voor de kinderen tot en met 6 jaar is er een speciaal afgeschermd gedeelte. Daarnaast zijn er diverse foodtrucks waar je eten en drinken kan halen. Naast de foodtrucks is een gezellig terras waar je lekker kan zitten en de kinderen in de gaten kan houden. Ook is er muziek en kunnen kinderen zich laten schminken. En dat alles gratis! Zondag 28 juli is het ook koopzondag in de binnenstad van Hengelo. De winkels zijn van 12.00 tot 17.00 uur geopend.


Kidswarenmarkt
Op woensdag 21 augustus kunnen kinderen in Hengelo met een leeftijd tot en met 12 jaar nog aanschuiven bij de reguliere warenmarkt op het marktplein in Hengelo om spulletjes te verkopen.

In de grote vakantie heb je misschien best zin om wat te ondernemen. Hoe leuk is het dan om een paar uurtjes op de Hengelose markt te staan? Een kraam is gratis en voor twee kinderen. Je deelt dus je kraam met iemand anders of misschien wel met je broertje, zusje, vriend of vriendin.

De kidswarenmarkt is op woensdag 21 augustus. De markt is van 09.00 tot 15.00 uur. Wil je spullen verkopen net als een echte koopman of koopvrouw? Meld je dan aan via info@hengelopromotie.nl. Dan hoor je wat de mogelijkheden zijn. Geef in de mail aan welke datum je een kraampje zou willen, je naam en leeftijd, en of je alleen komt of dit samen met een vriendje of vriendinnetje wilt doen. Dus ruim je zolder op, zoek je speelgoed uit en kom naar de kidswarenmarkt.


Zomerfestival Hengelo
Het Springkussenfestival is onderdeel van het Zomerfestival Hengelo. Tot en met september zijn er weer volop activiteiten in de Hengelose binnenstad. Zoals live muziek Burgemeester Jansenplein (1, 8, 15, 22 en 29 augustus), orgelconcert Lambertusbasiliek (20 en 27 juli en 3 en 10 augustus), Heerlijk Hengelo (23 tot en met 25 augustus), buitenfilm Schouwburgplein (31 augustus) en Kids@thepark (31 augustus en 1 september.

www.hengelopromotie.nl/zomerfestival

Meer berichten