De kidswarenmarkten zijn er weer!
De kidswarenmarkten zijn er weer! (Foto: )

Kidswarenmarkten Hengelo: snuffelen tussen kramen

door Hengelo Promotie

Hengelo - Verkoop je overbodige spulletjes op de kidswarenmarkt of kom snuffelen tussen de kramen en wie weet vind je nog wat leuks. De kidswarenmarkten zijn op woensdag 17 en 24 juli en 21 augustus op het marktplein in Hengelo. Op woensdag 24 juli en 21 augustus kunnen kinderen in Hengelo met een leeftijd tot en met 12 jaar nog aanschuiven bij de reguliere warenmarkt op het marktplein in Hengelo om spulletjes te verkopen.

In de grote vakantie heb je misschien best zin om wat te ondernemen. Hoe leuk is het dan om een paar uurtjes op de Hengelose markt te staan? Een kraam is gratis en voor twee kinderen.
Je deelt dus je kraam met iemand anders of misschien wel met je broertje, zusje, vriend of vriendin.

Wanneer en hoe laat?
De kidswarenmarkten zijn op woensdag 24 juli en 21 augustus. De markt is van 09.00 tot 15.00 uur. Wil je spullen verkopen net als een echte koopman of koopvrouw? Meld je dan aan via info@hengelopromotie.nl. Dan hoor je wat de mogelijkheden zijn. Geef in de mail aan welke datum je een kraampje zou willen, je naam en leeftijd, en of je alleen komt of dit samen met een vriendje of vriendinnetje wilt doen. Dus ruim je zolder op, zoek je speelgoed uit en kom naar de kidswarenmarkt.
Aanmelden voor 17 juli is niet meer mogelijk.

Kidswarenmarkt 17 juli
Woensdag 17 juli is er ook een kidswarenmarkt. Van 9 tot 15 uur verkopen kinderen hun overbodige speelgoed op de reguliere warenmarkt op het marktplein in Hengelo. Kom zeker ook een rondje lopen, misschien vind je nog wat leuks!

Zomerfestival Hengelo
De kidswarenmarkten zijn onderdeel van het Zomerfestival Hengelo. Tot en met september zijn er weer volop activiteiten in de Hengelose binnenstad. Zoals Salsa Open Air (19 juli en 9 augustus), Springkussenfestival (28 juli), live muziek Burgemeester Jansenplein (18 en 25 juli en 1,8,15,22 en 29 augustus), orgelconcert Lambertusbasiliek (20 en 27 juli en 3 en 10 augustus), Heerlijk Hengelo (23 t/m 25 augustus), buitenfilm Schouwburgplein (31 augustus) en Kids@thepark (31 augustus en 1 september.

Wil je meer weten over het Zomerfestival? Alle informatie staat op

www.hengelopromotie.nl/zomerfestival

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding