Eerste Zomerburgemeesters Hengelo

Hengelo - Hengelo heeft twee speciale Zomerburgemeesters, namelijk Carmen en Laura. Woensdag 5 juni zijn ze tijdens de start van het Zomerfestival Hengelo geïnstalleerd door Burgemeester Sander Schelberg bij Sand in the City in de Molenstraat.

Deze zomer zijn er tijdens het Zomerfestival Hengelo in de binnenstad veel leuke activiteiten te beleven voor jong en oud. De Zomerburgemeesters zijn dan aanwezig als VIP en maken er een leuke rapportage van. Burgemeester Sander Schelberg deed ruim twee weken geleden een oproep voor een opvolger, die hem gedurende zijn vakantieperiode wilde vervangen. 'We zijn heel blij met deze twee enthousiaste Zomerburgemeesters', aldus de burgemeester mede namens de organisatie. 'Via #zomerfestivalhengelo zijn de belevenissen van de Zomerburgemeesters te volgen. Ik ben benieuwd!'.

Zomerfestival Hengelo

De Zomerburgemeesters vormen een belangrijk onderdeel van het Zomerfestival. Naast Sand in the City zijn er nog veel meer mooie aankomende evenementen, zoals de Zomermarkt, Kidswarenmarkt, Springkussenfestival, iedere donderdag live muziek en Kids@the park. Blijf op de hoogte van alle evenementen van het Zomerfestival Hengelo via www.hengelopromotie.nl/zomerfestival.

De binnenstad

De gemeente Hengelo, Hengelo Promotie en Stichting Centrummanagement Hengelo organiseren het Zomerfestival met evenementen voor jong en oud, in en rond de binnenstad. De partijen willen gedurende de werkzaamheden die de komende jaren vanuit het Actieplan Binnenstad worden uitgevoerd, zorgen voor meer evenementen en activiteiten in de binnenstad.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding