Weusthag Stadspark Hengelo
Weusthag Stadspark Hengelo

Beleef een zinderende zondag bij de WeustDag

Hengelo - Verenigingen laten zondag 16 juni 2019 in het Stadspark Weusthag het publiek zien waar ze mee bezig zijn.

Zondag kan volop genoten worden van de natuur en mogelijkheden van dit prachtige park. Kom van 11.00 tot 16.00 uur naar de WeustDag om de omgeving in volle glorie te beleven en kennis te maken met de verenigingen. Ook dit jaar vallen er weer leuke prijzen te winnen. Op de flyer staan stempelvakjes en onder diegenen die vijf stempels hebben verzameld, worden vijf prijzen verloot, die bij een van de verenigingen kan worden ingewisseld. Midden in Hengelo ligt het Stadspark Weusthag, een prachtig stukje natuur. In dit park zijn vele verenigingen actief. Om het fraaie stadspark en de verenigingen meer bekendheid te geven, hebben zij samen met de Vrienden van het

Weusthag sinds enkele jaren de handen ineen geslagen. "Het park heeft zoveel te bieden. Een uniek stukje Hengelo, wat echt meer bekendheid verdient" aldus alle betrokken verenigingen bij de WeustDag.

Programma:
Zin om lekker te wandelen, paard te rijden, te skeeleren, flora en fauna te bewonderen, met hout te werken, actief te zijn bij de scouting, te tennissen, kennis te maken met gym en turnen, boerderijdieren te aaien of te genieten van
mooie muziek? Dit en nog veel meer kan allemaal op de WeustDag. Elke vereniging organiseert leuke demonstraties en activiteiten. Daarnaast kun je ook nog in het kader van Vaderdag onder andere tapas eten met papa's bij de BiologischeMoestuinvereniging of boomstamzagen bij de Heemtuin. In het hart van het Weusthagbos zal Gildebor demonstraties verzorgen met de hoogwerker!

Je kunt op eigen gelegenheid alle verengingen bezoeken. Wij adviseren per fiets te komen om zoveel mogelijk activiteiten te bezoeken. Mocht je toch met de auto komen, dan kan er het best geparkeerd worden nabij de Tennisbaan aan de Van Alphenstraat of op het grasveld bij Buitenplaats De Houtmaat. Evenals vorig jaar rijdt treintje Bello een rondje langs alle locaties.

www.hetweusthag.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden