Doe mee bij speeltuin het Vogelkwartier!

Hengelo - Speeltuin 't Vogelkwartier heeft voor 2019 een aantal gezellige activiteiten op de planning staan. Wil je meedoen? Geef je dan tijdig op via info@vogelkwartier.nl. De activiteiten vind je ook terug in het agenda overzicht in deze krant en online.

Op 22 juni staat de jeux des boulesmiddag gepland. Iedereen is welkom vanaf 13.30 uur tot 16.30 uur. De jeux des boulesvereniging organiseert deze middag. Geef je op voor 15 juni.

Zondag 1 september vanaf 10.00 uur staan de volleybalnetten opgesteld en kun je met een team van 6 volwassenen meespelen. Denk ook aan reservespelers en geef je op voor 1 augustus. Kosten per team zijn €10. Voor de kinderen zijn allerlei activiteiten te doen.

De Sint Maarten lampionoptocht wordt gehouden op maandag 11 november vanaf 18.45 uur. Voorafgaand kunnen bij de speeltuin lampions worden gemaakt op zaterdag 9 november vanaf 10.00 uur. Kosten voor het maken van een lampion zijn €1 per kind.

Het adres van Speeltuin 't Vogelkwartier is Leeuwerikstraat 36 in Hengelo. Voor vragen en opgave kan gemaild worden naar info@vogelkwartier.nl.

Meer berichten