Schrijf je in! Hasseloop

Hengelo - Zondag 7 juli wordt de Hasseloop gehouden. De Hasseloop werd vorig jaar voor het eerst gehouden als onderdeel van de Wijkdag Hasseler Es die in het teken stond van Sport, Spel en Bewegen.

De loop was meteen al een succes met vele enthousiaste deelnemers. Daarom is besloten de loop opnieuw te organiseren als op zichzelf staand evenement. De Hasseloop bestaat uit twee delen een 1 km-loop (start 10.00 uur) en een 5 km-loop (start 10.30 uur). De 5 km-loop is een echte wedstrijd geworden met startnummers en prijzen. Deze loop volgt een aantrekkelijk parcours door de Hasseler Es en langs de Hasselerbeek. Deelname vanaf 12 jaar. De 1 km-loop is een recreatieve loop voor iedereen. Deelname aan beide lopen is gratis en elke deelnemer ontvangt een medaille. De start van beide lopen is op het grote plein voor Kulturhus Hasselo dat die zondagochtend eenmalig is geopend voor publiek.
Op www.hasseloop.nl staat alle informatie en het inschrijfformulier. De Hasseloop wordt ondersteund door de Wijkraad Hasseler Es en wordt gesponsord door de Hengelose hardloopspeciaalzaak Non Stop Running. De Hasseloop is ook te volgen op Facebook/hasselorun.

Oproep! Medeorganisator en hardloper Arjen Hoogervorst zoekt nog naarstig naar vrijwilligers die de posten willen bezetten om de lopers de juiste richting te wijzen. “Utrechtse toestanden willen we absoluut voorkomen. Je moet er toch niet aan denken dat er lopers tussen de trams terechtkomen”, aldus Arjen. Heb je een uurtje over op 7 juli, meld je dat aan via e-mailadres hasselozo@gmail.com

Meer berichten