ABBA Musical Here we go again bij Schouwburg Hengelo

Foto:

Hengelo - Op zaterdag 25 mei voert de musicalproductieklas van Oyfo Kunst Techniek de musical Here we go again uit in Schouwburg Hengelo om 20.00 uur in de kleine zaal. Toegangskaarten kosten € 6,- en zijn te koop bij de receptiebalie van Oyfo aan het Esrein 9 of bij de Schouwburgkassa voor aanvang van de voorstelling.

Met de geweldige muziek van de legendarische groep ABBA is deze musical een absolute aanrader. De cursisten van de musicalproductieklas van Oyfo zetten alles op alles om deze beroemde musical op hun hele eigen wijze voor het voetlicht te brengen. Meer info of contact: www.oyfo.nl

Here we go again – het verhaal
Als Sophie gaat trouwen met haar liefde Sky, wil ze graag weggeven worden door haar vader. Maar wie is dat? Haar moeder Donna heeft twintig jaar geleden de bloemetjes flink buiten gezet en er zijn meerdere kandidaten. Sophie besluit ze alle drie naar het hotel van haar moeder op het Griekse eiland te laten komen. Dan kan ze, samen met haar hartsvriendin Ellie, uitvissen wie haar echte vader is: Harrie, Bart of Sam? Donna raakt compleet van slag en zoekt steun bij haar vriendinnen Roos en Tanja. De bruidegom Sky heeft Pepper als goede raadgever (nou ja...goede....).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding