Dino's over de A1 richting Vliegveld Twenthe

Regio - Meer dan 50 dino's nemen donderdag 16 mei 2019 de bunkers op de bunkerstrip van Vliegveld Twenthe in hun bezit. De brullende en bewegende oerreptielen arriveren met een omvangrijk transport in drie fases, waardoor in totaal vijf vrachtwagenladingen in Enschede arriveren. Tussen 11.45 en 12.15 uur verwacht de organisatie een open wagen vol meterslange prehistorische schrikhagedissen die vanuit Utrecht over de A1 richting Enschede worden vervoerd.

Indrukwekkend visueel voorproefje
De grootste dino's zijn metershoog en meterslang. Doordat de dino's regelmatig spontaan beginnen te brullen en te bewegen, vormen zij een levensecht schouwspel: zeker voor de jongste avonturiers. In afwachting van de officiële opening op zaterdag 13 juli levert de aankomst van de open wagen vol metershoge dino's op donderdag 16 mei 2019 tussen 11.45 en 12.15 uur een indrukwekkend visueel voorproefje met betrekking tot het spektakel dat in de zomer van start gaat op de bunkerstrip van Vliegveld Twenthe.

Een avontuurlijke verhaallijn
Een groep doktoren werken aan een mysterieus geheim project om dino's te klonen en hebben al veel succes geboekt met dit proces. Om ook de laatste dino te kunnen klonen, wordt de hulp van kinderen ingeschakeld. Met een speciaal boekje in de hand, en de hulp van de doktoren (acteurs) op het terrein, gaan zij op avontuur om de geheime formule te vinden die dokter Mirando heeft verstopt. Met die geheime formule kan ook de laatste dino gekloond worden. Lukt het de kinderen om het geheim te ontrafelen?

Praktische details Dinopark Vliegveld Twenthe
Van zaterdag 13 juli tot en met zondag 25 augustus 2019 zijn de groep met brullende en bewegende dinosaurussen te bewonderen op de bunkerstrip van Vliegveld Twenthe. Op het groene avontuurlijke terrein van het evenement ontdekken bezoekers daarnaast extra activiteiten, o.a. is er een T-rex track, een spannend doolhof in één van de bunkers en dino eieren. Meer over het evenement is te vinden op de speciale belevingswebsite www.dinopark-twenteairport.nl.


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden