Foto: ton constandse

Vrijwilligers gevraagd voor Korenfestival Amusing Hengelo 8 juni

Hengelo - Op 17 binnen- en buitenpodia in de binnenstad van Hengelo zullen 80 koren/zanggroepen (met 2500 zangers) hun muziek laten horen. Het gezelligste korenfestival van Nederland zal wederom een groots zangfestival worden met veel verschillende muziekstijlen. Van klassiek tot pop, maar ook gospel, barbershop, shanty, close harmony en oratoria. Van kinderkoor tot volwassenenkoor, zowel mannen, vrouwen als ook gemengd en van kwartet tot groot koor. Dit jaar doen ook een Duits en een Pools koor mee.

Om de groepen en het publiek van dienst te zijn en gastvrij te onthalen is er veel hulp nodig. Daarom zoekt de organisatie van AMUSING HENGELO enthousiaste vrijwilligers die op 8 juni een handje willen helpen. Heb je zin om enige uren, een dagdeel of de hele dag te helpen om deze editie tot een succes te maken en te genieten van prachtige optredens? Dan is dit jouw kans om alles van dichtbij mee te maken.

De festivalvrijwilligers zorgen ervoor dat koren op de juiste tijd op en van het podium gaan. Ook zijn zij een vraagbaak voor de koren en het publiek. De vrijwilligers worden op de dag zelf voorzien van een geel Amusing Hengelo-t-shirt, drinken en eventueel een lunch. Voorafgaande aan het festival is er nog een bijeenkomst voor vrijwilligers op 22 mei.

Meer informatie en opgave via:
vrijwilligers@amusing-hengelo.nl
www.amusing-hengelo.nl/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding