Betty Baake (rechts) neemt onder toeziend ook van Frans Schuitemaker, Herman ter Avest en Angéligue Hamme het speel- en beweegtoestel in gebruik. Foto: Rotary Rijssen Regge Regio
Betty Baake (rechts) neemt onder toeziend ook van Frans Schuitemaker, Herman ter Avest en Angéligue Hamme het speel- en beweegtoestel in gebruik. Foto: Rotary Rijssen Regge Regio (Foto: )

Rotary: Seniorenspeeltoestel voor bewoners Herfstzon

Betty Baake, bewoonster van Woon en Zorgcentrum Herfstzon, nam afgelopen week het seniorenspeeltoestel in gebruik, dat geschonken werd door Rotary Rijssen Regge Regio.

GOOR - Op de Beursvloer 2018 Hof van Twente werd de deal gemaakt. Frans Schuitemaker en Herman ter Avest van Rotary Rijssen Regge Regio sloten een overeenkomst met de Stichting Woon & Zorgcentrum Goor: de bewoners van Herfstzon ontvangen een seniorenspeeltoestel en de Rotaryclub krijgt in Herfstzon een etentje en een lezing aangeboden.

Die afspraak werd dinsdagavond 7 mei uitgevoerd.
De Zig-zag stang, geleverd door Yalp uit Goor, leverancier van sport- en speeltoestellen, werd in gebruik genomen in de tuin van Herfstzon. Dat gebeurde onder toeziend oog van onder andere directeur-bestuurder Angélique Lamme en Evert Barendrecht van de Raad van Toezicht/Financiën.

De clubleden genoten vervolgens van een ambachtelijke driegangenmaaltijd van chefkok Johan Rikkert en Ans Alink van Lekker Ett'n, bereid in de keuken van Herfstzon zelf.


Angélique Lamme verzorgde aansluitend een presentatie over Moderne Ouderenzorg; de aanwezigen maakten kennis met de missie en werkwijze van Herfstzon met als uitgangspunt: samen sterk in de kleinschalige zorg voor ouderen en langdurig zieken.

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding