Struin tussen de meer dan 100 kramen naar mooie boeken en ansichtkaarten
Struin tussen de meer dan 100 kramen naar mooie boeken en ansichtkaarten

Er op uit: Kunstmarkt Hasselo & Boekenmarkt Tuindorp

Hengelo Promotie

Op zoek naar mooie boeken of ansichtkaarten? Of zoek je kunst voor in je huis? Dan kun je dit weekend goed terecht in Hengelo. Zaterdag kun je naar de kunstmarkt Hasselo en zondag naar de boekenmarkt Tuindorp.

Kunstmarkt Hasselo
Na twee jaar afwezigheid is de kunstmarkt Hasselo terug. Na de markt in september 2016 besloot organisator Arjen Hoogervorst, lid van de culturele commissie, ermee te stoppen. Bezoekers en deelnemers misten de populaire kunstmarkt en daarom heeft de culturele commissie besloten de markt nieuw leven in te blazen.

Op het plein voor het Kulturhus Hasselo kun je zaterdag 11 mei tussen 11.00 en 17.00 uur genieten van een compacte kunstmarkt met een gezellige en ontspannen sfeer. Er is ruimte voor 65 kramen en uiteraard zijn er weer vrolijke muzikale randactiviteiten, waarbij ook de jonge bezoekers niet worden vergeten.
Bij de kramen is er aanbod van schilderijen, keramiek, beeldhouwwerk, glas, fotografie en sieraden. Ook het Kulturhus is op deze zaterdag geopend voor een hapje en een drankje.

Meer informatie staat op: www.wijkcentranoord.nl/kulturhus-hasselo/kunstmarkt-hasselo

Boekenmarkt Tuindorp
Op 12 mei is er in het centrum van Tuindorp 't Lansink voor de 20e keer de bekende Boekenmarkt. Boekhandelaren bieden hier elk jaar van 10.00 tot 17.00 uur op meer dan 100 kramen hun boeken en ansichtkaarten aan. Tuindorp hotel en restaurant 't Lansink verzorgt de catering. Je kunt er genieten van een kopje koffie en iets lekkers. De plaatselijke Rotary verkoopt traditiegetrouw weer bloemen.

Kom gezellig langs en geniet van dit unieke evenement op en rondom het C.T. Storkplein in het historische Tuindorp 't Lansink.

Tuindorp wandeling
En ben je dan toch in Tuindorp? Maak dan een wandeling door deze mooie wijk.
Hengelo Promotie heeft een mooie wandelroute waarmee je Tuindorp beter leert kennen. Bekijk de verschillende woningtypen en grote tuinen. Je kunt de route gratis ophalen bij Hengelo Promotie (Markt 8) of downloaden op https://www.hengelopromotie.nl/wandelroute-tuindorp/

Meer berichten