Kyra zoekt een nieuw gezin, kinderen geen bezwaar.
Kyra zoekt een nieuw gezin, kinderen geen bezwaar. (Foto: )

Lieve Kyra zoekt lief baasje

Door In de Buurt

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Hengelo hebben heel wat lieve dieren in huis die op zoek zijn naar een leuk baasje. Iedere week zetten wij van indebuurt Hengelo een asieldier in het zonnetje, deze week is dat Kyra.

Kyra is een teefje van ongeveer 6 jaar oud. Ze is vorige maand als afstandshond in de opvang gekomen. Deze mooie meid, vermoedelijk een (kruising) bulldog, heeft misschien een beetje een stoer en indrukwekkend uiterlijk, maar dat is alleen de buitenkant. Ze is ontzettend lief en heeft een vriendelijk, maar ook wat onzeker karakter. Toen ze net in de opvang was, was ze ook wat angstig, maar inmiddels is ze dikke maatjes met iedereen! Wel kan ze wat mopperig overkomen, dat heeft te maken met haar onzekerheid.

Kyra is een gezellige dame die het heerlijk vindt als er met haar getut en geknuffeld wordt. Ze vindt dit zo fijn dat ze het ook heel erg lang kan volhouden. Als je met een zachte en lieve stem tegen haar kletst, wordt ze helemaal enthousiast en leunt ze genietend tegen je aan. Voor haar zou het fijn zijn als haar baasjes veel tijd, aandacht en liefde voor haar hebben. Kyra is een beetje te zwaar en heeft weinig conditie. Het wandelen zal daarom in haar nieuwe huis rustig opgebouwd moeten worden. Wie komt er langs aan de Zilverstraat?

Meer berichten