Spinning marathon voor Kans voor een Kind

Hengelo - Samen met vrijwilligers organiseert Inge Bruggink een spinning marathon met als goede doel de Twentse Stichting Kans voor een Kind. De spinning marathon wordt gehouden op zondag 28 april.

"We willen ons voor deze stichting inzetten, omdat in onze directe omgeving, in Twente, veel kinderen zijn die door ziekte, een lichamelijke beperking of een andere oorzaak het niet gemakkelijk hebben", vertelt Inge. Bij Basic Fit staan die zondag de fietsen klaar. Het evenement start om 12.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

De deelnemers kunnen kiezen hoe lang ze willen fietsen: voor een uurtje fietsen betaal je 8,- euro. Twee uur kost 13,- euro, drie uur op de fiets kost 17,- euro en voor vier uurtjes trappen betaal je 20,- euro. De opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Kans voor een Kind.

Iedereen kan aan de marathon meedoen: individueel, samen met je fietsgroep, familie of vrienden."Tijdens de marathon wordt er gezorgd voor broodjes en fruit en sportdrank. Ook na de marathon is er iets te eten en te drinken", aldus Inge Bruggink. Na afloop krijgen de deelnemers een presentje aangeboden: een sporttas voor de vier uur-fietsers; bidon en handdoek voor degenen die drie uur fietsten; een handdoek voor de twee uur fietsers en een bidon voor het uurtje op de pedalen.

Inschrijven
Inschrijven kan bij de balie van Basic Fit, Lansinkesweg 2 in Hengelo.

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding