Start kaartverkoop Schouwburg Hengelo seizoen 2019-2020

Hengelo - Met veel trots presenteert Schouwburg Hengelo het programma voor het nieuwe theaterseizoen. De online kaartverkoop start donderdag 18 april om 10:00 uur. Vrienden van Schouwburg Hengelo kunnen een dag eerder bestellen.

Ruim 200 voorstellingen
Het nieuwe theaterseizoen telt ruim professionele 200 voorstellingen en concerten. Met grote namen als Najib Amhali, Youp van 't Hek, Alex Klaasen, Tania Kross en Fred van Leer, spetterende tribute acts als L.A.vation: World's Greatest Tribute to U2, The Analogues, ABBA Gold en The Bootleg Beach Boys XL.

Uniek zijn de try-outs voor de grote rockmusical 'We Will Rock You'. Met daarin de Amerikaanse megaster Anastacia. Daarnaast komt Rick Engelkes Producties met 'Verliefd op Ibiza', een komische feelgoodmusical over grenzeloze hartstocht. Een hoogtepunt van het theaterseizoen wordt 'The Choir of Man', dat komend seizoen voor het eerst in Nederland te zien is. De multigetalenteerde mannen met een fantastisch gevoel voor ritme en harmonieën zetten het theater op zijn kop: van folk en rock tot pop en musical-meezingers, van Queen tot Adele en van Katy Perry tot Avicii.

En zelfs de liefhebber van horror kan naar de schouwburg: De West End hit 'Ghost Stories' staat garant voor een zinderende avond uit!

Voordelig naar het theater met één van de Series
Voor de avontuurlijke theater- of muziekliefhebber heeft Schouwburg Hengelo de Avonturenseries. De Avonturenserie Toneel is er voor de bezoekers die zich graag laten verrassen door een nieuw toneelgezelschap of theaterstuk. Schouwburg Hengelo selecteert vier voorstellingen. De serie kost slechts € 29,50. Muziekliefhebbers kunnen de Avonturenserie Muziek aanschaffen: drie concerten, vaak buiten de gebaande paden, maar altijd van hoog niveau, voor € 24,50. Ook voor de jongste theaterbezoekers valt genoeg te beleven. Schouwburg Hengelo stelde drie Jeugdseries samen, in drie verschillende leeftijdscategorieën. Zo is er een Jeugdserie voor kinderen van 4 tot 6 jaar, een serie voor kinderen van 6 tot 8 jaar en een serie voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Voor de bezoekers die graag verrast willen worden is er de Verrassingsserie; voor slechts € 44,50 selecteert Schouwburg Hengelo vier voorstellingen of concerten. Het hele programma is sinds woensdag 10 april te bekijken via www.schouwburghengelo.nl. De officiële online kaartverkoop start donderdag 18 april om 10:00 uur. Kaarten kunnen vanaf zaterdag 20 april telefonisch of via de kassa worden gereserveerd.

Word Vriend en reserveer eerder
Vrienden van Schouwburg Hengelo genieten veel voordelen. Voor slechts € 25,- per huishouden kunnen bezoekers van Schouwburg Hengelo Vriend worden. Vrienden kunnen een dag eerder kaarten reserveren (dus vanaf woensdag 17 april in plaats van donderdag 18 april). Ook krijgen Vrienden als eerste bericht wanneer er een voorstelling wordt bijgeboekt en worden zij tevens op de hoogte gehouden van aanbiedingen en kortingsacties. Minimaal twee keer per theaterseizoen kunnen Vrienden met korting naar een geselecteerde voorstelling. Ook bezoeken Vrienden de Preview van het nieuwe theaterseizoen voor slechts € 2,50.

Meer berichten