Gratis kaarten winnen voor Behind the Music met Hendrik Jan Bökkers in Metropool

Foto:

Hengelo - Hendrik Jan van de Bökkers is hoofdgast tijdens 'Behind the Music' in Metropool: 'Er zijn geen taboes'. Poppodium Metropool in Hengelo en video interview platform FaceCulture presenteren op donderdag 25 april de eerste Hengelose editie van Behind the Music. Tijdens deze interactieve interview avond vol uniek beeldmateriaal is niemand minder dan Hendrik Jan Bökkers de hoofdgast.

Kaarten winnen
Metropool stelt 5 x 2 gratis kaarten beschikbaar voor de liefhebbers. Wil je kans maken op deze gratis kaarten, mail dan je naam en adres vóór dinsdag 23 april 09.00 uur naar hengelosweekblad@persgroep.nl. Uit de inzenders worden de winnaars getrokken.
De winnaars krijgen per mail bericht voor dinsdag 23 april 12.00 uur. Hun namen en adressen worden doorgegeven aan Metropool en daar komen ze op de gastenlijst te staan.

Over Jan Bökkers
Moeten wij deze prominente Overijsselaar, bekend van de Bökkers, Jovink en de Voederbietels en het Koele Koele festival, nog verder introduceren? Geboren in Heino, is Hendrik Jan Bökkers al jarenlang actief in de muziek. Met de Engelstalige rockband Soundsurfer zette hij zijn eerste professionele muzikale stappen om uiteindelijk via Jovink en de Voederbietels thuis te komen in Bökkers waar hij in het Sallands dialect zingt. "Ik heb een mooie reis gemaakt de afgelopen twintig jaar. Dat zal allemaal aan bod komen. Er zijn geen taboes en ik zal zeker neem geen blad voor de mond nemen!"

Behind the Music
In Behind the Music blikt host en interviewer Martin Kuiper - zelf geboren en getogen in Hengelo - met Hendrik Jan Bökkers terug op zijn carrière aan de hand van oude beelden en nieuwe interviews met intimi van Bökkers. "Ik vind het mooi om te zien hoe Hendrik Jan zich heeft ontwikkeld tot muzikale voortrekker in de regio. Soundsurfer klonk goed, maar nu heeft hij echt zijn plek gevonden en met Koele Koele laat hij zien ook als festival-organisator een mooie toekomst te hebben", zegt Kuiper. "Ik verwacht een mooie avond vol prachtige verhalen over zijn hoogte- en dieptepunten."

Andere personen
In de aanloop naar de avond interviewt Kuiper een aantal (prominente) personen dichtbij Bökkers over de zanger en gitarist. Fragmenten uit deze interviews worden op de avond zelf voor het eerst vertoond en zijn dus ook een verrassing voor Bökkers zelf. Alle beelden zullen de rode draad gaan vormen voor een interactieve avond met een grote rol voor het publiek. Een avond zonder taboes en met misschien wel antwoorden op al je prangende vragen. Hendrik Jan Bökkers sluit af met een akoestische sessie.

Bezoekers mogen vrijuit vragen stellen aan Bökkers tijdens de avond. Aanvang 20.00 uur. Tickets kosten 12,50 euro, verkrijgbaar via:
https://metropool.nl/agenda/behind-the-music-hendrik-jan-boekkers/
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding