Bekijk alle informatie over Noordmolen Twickel op noordmolen-twickel.nl. Eigen foto
Bekijk alle informatie over Noordmolen Twickel op noordmolen-twickel.nl. Eigen foto (Foto: )

Noordmolen, Pasen en het Gouden Ei

Ambt Delden - Op Tweede Paasdag is de Noordmolen, Noordmolen 5, open en hebben de molenaars een verrassing voor jong en oud. De Paashaas heeft heel veel eieren verstopt in de buurt van de oude watermolen; twee eieren zijn zelfs van goud! Alle kinderen van de basisschool mogen vanaf 13.30 uur meedoen aan het zoeken naar de verstopte eieren. Wie het Gouden Ei vindt, krijgt een aardig prijsje. Natuurlijk mag je de gevonden eieren zelf houden en thuis opeten.

Gratis kleurplaat
Voor kinderen is er een gratis kleurplaat en je mag kiezen uit verschillende kleurplaten met de molen die jij het mooist vindt om in te kleuren. De gratis kleurplaten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Voor de ouders en anderen is er koffie en een lekkere pannenkoek. De kinderen krijgen frisdrank. Wil je een kijkje nemen in de watermolen, dan kan dat. De molenaars kunnen je veel over het 'olie slaan' vertellen.

De Noordmolen staat midden in de Twickelse bossen, die dan in het ontluikende voorjaar het mooist zijn. Er zijn vier verschillende wandelroutes verkrijgbaar (setje van 1,50 euro).

Bekijk voor alle informatie over Noordmolen Twickel op noordmolen-twickel.nl.

Meer berichten