Bert Eeftink (Helligen Hendrik) bij ZZP Hof van Twente in De Pot Markelo

Algemeen

Ongewoon blij was Helligen Hendrik toen hij wist dat z’n Zotte Zomer Parade van start kon gaan! Bijna alle openluchttheaters in de regio doet hij aan met zijn nieuwe programma. “Dat zol tied word’n, of nich tan!”, benadrukte Bert Eeftink, nog even in de huid van z’n personage. 

Dat hij op 5 juli naar De Pot in Markelo komt, heeft te maken met een belofte aan ondernemersnetwerk ZZP Hof van Twente. “Sinds mijn vertrek bij RTV Oost, eind 2019, ben ik zelf ook fulltime ZZP’er en gevestigd in deze gemeente. En ja, ik viel meteen met de neus in de boter. Door corona was mijn volle agenda van de ene op de andere dag helemaal leeg! Hoe ik daarmee omging en wat ik in die tijd gedaan heb, daar vertel ik graag over. Dit keer zonder pet, maar gewoon als Bert. Graag tot ziens in Markelo!”

Maandag 5 juli, Bert Eeftink, alias Helligen Hendrik in Herberg de Pot in Diepenheim

Voor ZZP’ers in Hof van Twente

19.30 uur: ontvangst met koffie/thee

Aansluitend: presentatie Bert Eeftink in gesprek met Bert onder het genot van een netwerkborrel

22.00 uur: afsluiting

Aanmelden: kan per direct via info@zzphofvantwente.nl (voor leden gratis, niet leden: € 25 ex btw (betaling achteraf met factuur))

Medio september; bezoek aan drone-specialist Wouter Borre van Robor Electronics in Bentelo Exacte datum, tijd en locatie volgen

Medio november; namens Rabobank Centraal Twente over ZZP Ondernemerschap Exacte onderwerp, datum, tijd en locatie volgen

Ondernemersbijeenkomst ZZP Hof van Twente

ZZP Hof van Twente organiseert bijeenkomst door en voor ZZP’ers die gevestigd zijn in de gemeente Hof van Twente. Als ZZP’er kom je in aanmerking voor gratis naamsvermelding op de website van ZZP Hof van Twente. Wil je lid worden dan betaal je slechts € 99 per jaar. Daarmee heb je toegang tot de thematische ondernemersbijeenkomsten (gemiddeld 4 per jaar) en krijg je extra ruimte op de website van ZZP Hof van Twente voor informatie (tekst en beeld) over jouw bedrijf. Uiteraard plaatsen we daarbij een link naar jouw eigen website. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en je wordt beter gevonden door potentiële klanten. Dat is het resultaat van gezamenlijke investering in samenwerking, techniek en marketing.

ZZP Hof van Twente De werkgroep ZZP Hof van Twente bestaat uit vijf ZZP’ers: Karen Emma Bunte van Ermena Support (Bentelo), Tim Gerritsjans van Emcuview Solutions (Delden), Daniëlle Bruseker van Puur StruQtuur (Goor), Anneke Nijkamp van BlinkUp (Markelo) en voorzitter Ellen te Riele van Mail-me-nu.nl (Hengevelde). Namens Ondernemersloket Hof van Twente is Berryl Michel actief in de werkgroep. Locaties en verdere invulling van het programma in 2021 volgen zsm. Houd ook de agenda in de gaten op www.zzphofvantwente.nl.

Afbeelding
Meer leren over historie Hengelo 5 aug, 16:22
Afbeelding
Stadsmusical Van Katoen en Water 5 aug, 16:21
Afbeelding
Traditionele paarden- en ponymarkt 5 aug, 16:19
Afbeelding
Het is zover: Tijd om op kamers te gaan! Maar dan wel graag veilig 4 aug, 16:52
Afbeelding
Wat nemen we mee naar het strand? 4 aug, 16:49
Afbeelding
Ook in het nieuwe seizoen behoefte aan vrijwilligers 4 aug, 11:43
Afbeelding
Cursus creatief schrijven met Jolanda Toenkkes vanaf 3 oktober 3 aug, 11:35
Afbeelding
Echt resultaat met fit20: Nico Mensing vertelt zijn verhaal 2 aug, 14:02