Bert Eeftink (Helligen Hendrik) bij ZZP Hof van Twente in De Pot Markelo

Algemeen

Ongewoon blij was Helligen Hendrik toen hij wist dat z’n Zotte Zomer Parade van start kon gaan! Bijna alle openluchttheaters in de regio doet hij aan met zijn nieuwe programma. “Dat zol tied word’n, of nich tan!”, benadrukte Bert Eeftink, nog even in de huid van z’n personage. 

Dat hij op 5 juli naar De Pot in Markelo komt, heeft te maken met een belofte aan ondernemersnetwerk ZZP Hof van Twente. “Sinds mijn vertrek bij RTV Oost, eind 2019, ben ik zelf ook fulltime ZZP’er en gevestigd in deze gemeente. En ja, ik viel meteen met de neus in de boter. Door corona was mijn volle agenda van de ene op de andere dag helemaal leeg! Hoe ik daarmee omging en wat ik in die tijd gedaan heb, daar vertel ik graag over. Dit keer zonder pet, maar gewoon als Bert. Graag tot ziens in Markelo!”

Maandag 5 juli, Bert Eeftink, alias Helligen Hendrik in Herberg de Pot in Diepenheim

Voor ZZP’ers in Hof van Twente

19.30 uur: ontvangst met koffie/thee

Aansluitend: presentatie Bert Eeftink in gesprek met Bert onder het genot van een netwerkborrel

22.00 uur: afsluiting

Aanmelden: kan per direct via info@zzphofvantwente.nl (voor leden gratis, niet leden: € 25 ex btw (betaling achteraf met factuur))

Medio september; bezoek aan drone-specialist Wouter Borre van Robor Electronics in Bentelo Exacte datum, tijd en locatie volgen

Medio november; namens Rabobank Centraal Twente over ZZP Ondernemerschap Exacte onderwerp, datum, tijd en locatie volgen

Ondernemersbijeenkomst ZZP Hof van Twente

ZZP Hof van Twente organiseert bijeenkomst door en voor ZZP’ers die gevestigd zijn in de gemeente Hof van Twente. Als ZZP’er kom je in aanmerking voor gratis naamsvermelding op de website van ZZP Hof van Twente. Wil je lid worden dan betaal je slechts € 99 per jaar. Daarmee heb je toegang tot de thematische ondernemersbijeenkomsten (gemiddeld 4 per jaar) en krijg je extra ruimte op de website van ZZP Hof van Twente voor informatie (tekst en beeld) over jouw bedrijf. Uiteraard plaatsen we daarbij een link naar jouw eigen website. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en je wordt beter gevonden door potentiële klanten. Dat is het resultaat van gezamenlijke investering in samenwerking, techniek en marketing.

ZZP Hof van Twente De werkgroep ZZP Hof van Twente bestaat uit vijf ZZP’ers: Karen Emma Bunte van Ermena Support (Bentelo), Tim Gerritsjans van Emcuview Solutions (Delden), Daniëlle Bruseker van Puur StruQtuur (Goor), Anneke Nijkamp van BlinkUp (Markelo) en voorzitter Ellen te Riele van Mail-me-nu.nl (Hengevelde). Namens Ondernemersloket Hof van Twente is Berryl Michel actief in de werkgroep. Locaties en verdere invulling van het programma in 2021 volgen zsm. Houd ook de agenda in de gaten op www.zzphofvantwente.nl.

Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis
Nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis 18 uur geleden
Peter van Lange.
'Zin in levensbeschouwing' met Peter van Lange op 10 april 26 mrt, 14:32
Afbeelding
Paasshow bij Zuithof 26 mrt, 14:30
Patricia van Deutekom presenteert haar twee meest recente werken; het duet étude des hommes en kwartet Unman. Foto: Martijn Kappers
Homme: een indrukwekkende double-bill van LAVA Collective 26 mrt, 14:28
Afbeelding
Palmpasen! 26 mrt, 14:27
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 26 mrt, 11:48
Het Sideways BMX Racing Team. Eigen foto.
Op jacht naar veel finalerondes 22 mrt, 12:31
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:54