Apollo 8 zoekt hoofdsponsor

Algemeen

Borne - Volleybalvereniging Apollo 8 uit Borne zoekt nog een hoofdsponsor die met het eerste damesteam Nederland en Europa in gaat. De beste sponsorplek is namelijk nog vrij: de voorkant van het wedstrijdshirt.

Apollo 8 heeft al veel sponsors achter zich staan. Maar de beste sponsorplek is nog vrij: de voorkant van het wedstrijdshirt van Dames 1! Het team komt uit op het hoogste niveau in Nederland en heeft zich binnen drie jaar aan de top van de eredivisie gemanifesteerd. Dat leidde afgelopen seizoen tot het winnen van de Nationale Beker en daarmee plaatsing voor Europees volleybal. In oktober gaat Europa kennis maken met de ambitieuze volleybalvereniging. Apollo 8 is toonaangevend in Nederland, trouw aan de achterban en toegankelijkheid en vriendschap staan hoog in het vaandel. De Bornse vereniging zoekt een ondernemer(s) met drive en maatschappelijke betrokkenheid om samen de stap te maken.

Interessant om nu in te stappen ‘Door de media-aandacht die Apollo 8 momenteel genereert is het voor een ondernemer of bedrijf erg interessant om nu in te stappen’, vertelt Kirsten Kruize van de sponsorcommissie van de Bornse vereniging. ‘Door de plaatsing van het bedrijfslogo op de voorkant van ons wedstrijdshirt komt het bedrijf volop in beeld. Op sociale media, in de landelijke en regionale media en op vele volleybalsites. Daarnaast trekt een wedstrijd van Apollo 8 gemiddeld 500 bezoekers en is elke wedstrijd via een livestream te volgen. We zijn op zoek naar de ene hoofdsponsor die zich wil verbinden aan een gepassioneerde vereniging die een van de topclubs is in Nederland én dat wil blijven’.

In gesprek ‘Voor 9.500 euro kan een bedrijf of ondernemer zich bij ons aansluiten. Als dat bedrag voor een ondernemer te hoog is kan het bedrag ook gedeeld worden met een andere ondernemer. We bespreken graag de mogelijkheden met belangstellenden’, sluit Kirsten af.

Meer weten? Hoofdsponsor.apollo8.nl

Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis
Nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis 21 uur geleden
Peter van Lange.
'Zin in levensbeschouwing' met Peter van Lange op 10 april 26 mrt, 14:32
Afbeelding
Paasshow bij Zuithof 26 mrt, 14:30
Patricia van Deutekom presenteert haar twee meest recente werken; het duet étude des hommes en kwartet Unman. Foto: Martijn Kappers
Homme: een indrukwekkende double-bill van LAVA Collective 26 mrt, 14:28
Afbeelding
Palmpasen! 26 mrt, 14:27
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 26 mrt, 11:48
Het Sideways BMX Racing Team. Eigen foto.
Op jacht naar veel finalerondes 22 mrt, 12:31
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:54