Bewoners TMZ 't Hof eten WensboomPannenkoeken!

Hengelo - Ruim 500 pannenkoeken bakten de mensen van WensboomHengelo afgelopen dinsdag, bestemd voor de bewoners van TMZ, locatie 't Hof. De wens van één de medewerkers van het TMZ was vrij eenvoudig: "onze bewoners hebben een keer zin in heerlijke eigen gebakken pannenkoeken. Die zitten helaas niet in het menu van TMZ-keuken."

De wensboom-Commissie gaf gehoor aan de oproep en liet de wens uitkomen. Dinsdag 2 april bakten leden van de businessclub van BWO voldoende pannenkoeken in de keuken van Catering Merlijn (ook BWO) en een tweede team stond klaar bij TMZ voor het serveren, rondbrengen, besuikeren en zelfs snijden van de overheerlijk traditioneel ambachtelijk gebakken lekkernijen! Waarvan de ingrediënten beschikbaar waren gesteld door AlbertHeijn Thiemsbrug.

De bewoners hebben gesmuld. Bettie (Activiteitenbegeleidster van TMZ) was verheugd over de geste van de Wensboom en inzet van de vele vrijwilligers. 'De bewoners hebben genoten. Heerlijke pannenkoeken! Kunnen we dat niet ieder jaar doen?'. 'Mooi dat Hengeloërs dit voor ons doen, sociale en maatschappelijk een geweldige actie, dank Wensboom', geeft Bettie nog aan.

Deze Pannenkoeken actie is mogelijk gemaakt door AH Thiemsbrug, Catering Merlijn en de vrijwilligers van businessclub van BWO! Zowel Hengelo Promotie als Stichting Centrummanagement Hengelo hebben eveneens hun steentje bijgedragen!

De volgende wens wordt binnenkort bekend gemaakt.

Www.wensboomhengelo.nl

Meer berichten