Wijkcomité Het Woolde organiseert een fancy fair en rommelmarkt rond de kabouterhuisjes. Foto: Het Woolde
Wijkcomité Het Woolde organiseert een fancy fair en rommelmarkt rond de kabouterhuisjes. Foto: Het Woolde (Foto: )

Fancy fair en rommelmarkt rond de kabouterhuisjes

Hengelo - Wijkcomité Het Woolde organiseert 20 april van 10.00 tot 14.00 uur een echte Kaboutermarkt aan het Anjelierenpad en het Hyacintenpad.

"Misschien de laatste rommelmarkt in Het Woolde. Een paar kabouterhuisjes blijven staan, maar het kabouterverblijf van Het Woolde gaat gesloopt worden. Natuurlijk super verdrietig, want er kunnen erg veel mensen blij gemaakt worden met gezellige praatjes bij de high tea, buren opvangen, vergaderen, verkleedpartijen et cetera", aldus het wijkcomité. Om het afscheid extra dimensie te geven wordt een Kaboutermarkt gehouden. Op die markt kunnen spullen verkocht worden, acts gedaan. Voor 2,50 euro heb je een plek. Aanmelden voor 15 april, telefoon 074-2434116 of 06-20642720.

Trek een kabouterpak aan of zet een kaboutermuts op, misschien win je wel een prijs. Er zijn die dag grote zeepbellen te zien, er worden kabouterverhalen verteld, er is een springkussen, een verrassende kabouter en een complimentenkabouter. Koffie of thee wordt ingeschonken door een kabouter en er is nog een verrassing, want Het Wijkcomité bestaat meer dan 40 jaar.


 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden