Kofferbakverkoop
Kofferbakverkoop (Foto: A.Alberts)

Bijenmarkt Borne

Borne - De 81ste Twentse bijenmarkt in Borne! Datum: 6 april 2019. Tijd: 8.00 tot 12.00 uur. Toegang is gratis

Net als voorgaande jaren, organiseert NBV groep Overijssel-oost in samenwerking met de Bloemenvereniging Floralia, de Twentse bijenmarkt in Borne, op het mooie terrein van Floralia.

Op deze markt zijn diverse kramen aanwezig met zowel nieuwe als gebruikt bijenmateriaal, vogelhuisjes en bijenhotels, bij-vriendelijke bloemen, bomen en struiken. Weersafhankelijk zijn er wellicht plaatselijke imkers aanwezig met bijenvolken. De bijenmarkt is eveneens een plaats om bij te praten..
Het terrein is te vinden in de buurt van de autosnelweg A1/A35 afslag Borne-west en daarna rijdt u richting Borne. Op de Carpoolplaats (rechts van de straat, op de hoek van de Azelosestraat) kunt u parkeren en aan het eind van deze Carpoolplaats is de ingang van het terrein waar de bijenmarkt is.

*Heeft u bijenvolken of aanverwante materialen te koop, meldt dit bij het hieronder staand telefoonnummer. Kofferbakverkoop en/of een kraam huren (à €15,-) is mogelijk.
Voor laden en lossen kunt u het terrein op via de Twickelerblokweg 8, Borne.
Voor inlichtingen kunt u bellen met mevr. Mariëlle Nijhuis, tel:06-46332272 of kijk op de site http://overijssel-oost.bijenhouders.nl.

Meer berichten