informatiemarkt zorg- veiligheid en duurzaamheid in Kulturhus Hasselo

Hengelo - Op zaterdag 6 april 2019 wordt een grote informatiemarkt over zorg- veiligheid en duurzaamheid gehouden in Kulturhus Hasselo.

De informatiemarkt is vrij toegankelijk en te bezoeken van 11.00 uur tot 16.00 uur. Iedereen die meer wil weten over zorg, ondersteuning, veiligheid en activiteiten kunnen op deze markt te rade gaan. Wijkracht Hengelo is aanwezig voor vragen over allerlei soorten zorg en activiteiten. De afdeling WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) van de gemeente geeft informatie over zorg aan huis. De brandweer geeft buiten op het plein demonstraties branden blussen en tips over het beveiligen van woningen om brand te voorkomen. Een groot aantal zorgorganisaties is aanwezig, evenals een groot aantal specialisten,  fysio- en podo- en andere therapeuten,  die verlichting bieden bij allerlei aandoeningen en kwalen.

Er zijn nog een paar plekken vrij voor instellingen/organisaties  of specialisten op het gebied van zorg om zich te presenteren. Aanmelden kan via activiteitenhasseleres@hotmail.nl (geen com)

Meer berichten