Reünie eeuwoud Rksv NEO voor leden en oud-leden

Foto:

In mei is het 100 jaar geleden dat voetbalvereniging Rksv NEO werd opgericht. In het kader van dit jubileum zijn reeds tal van activiteiten georganiseerd en staat er nog een aantal gepland.

Borne - Eén van deze activiteiten is een reünie voor alle leden en oud-leden van 18 jaar en ouder, leden van verdienste, oud-leiders, oud-trainers en oud-verzorgers. Deze reünie wordt gehouden op zaterdag 6 april 2019, aanvang 17.00 uur in het clubhuis op sportpark 't Wooldrik, Twickelerblokweg 9 in Borne.

Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijke middag/avond met een mooi programma, veel herinneringen, veel humor, ontmoetingen met mensen die u in geen jaren hebt gezien en natuurlijk een hapje en drankje. Het clubhuis is versierd met historische foto's en op deze avond wordt het NEO-jubileumboek gepresenteerd. Van het jubileumboek worden 1000 stuks gedrukt.

De deelnamekosten zijn 10,- euro, inclusief koffie met een broodje, een aantal consumptiebonnen, diverse hapjes en er staat een haringkar klaar.

Een flink aantal uitnodigingen gaat de deur uit, maar er kunnen oud-leden zijn die bij de organisatie niet bekend zijn of waarvan het adres moeilijk te achterhalen is.
Mocht u hierbij kunnen helpen, deel dan deze uitnodiging of stuur een mailtje met uw tip naar: reunie@rksvneo.nl

Graag aanmelden voor de reünie voor 22 maart via de website: rksvneo.nl, onder het kopje '100 jaar'.

Meer berichten