Carla Mandemaker (links) en Patricia Vaassen onder de bloesemboom met rechts in het pand Pippa Jewels en links Lingerie. by Carla.
Carla Mandemaker (links) en Patricia Vaassen onder de bloesemboom met rechts in het pand Pippa Jewels en links Lingerie. by Carla. (Foto: )

Pipa Jewels en Lingerie. by Carla: winkels waar vrouwen blij van worden

Borne - Patricia Vaassen en Carla Mandemaker: twee zelfstandige ondernemers die elkaar vonden in één pand, met als centrale punt de bloesemboom. Met als doel een winkel te creëren waar vrouwen vrolijk van worden. En vrolijk word je van de verrassende, unieke én betaalbare collecties van Pipa Jewels en Lingerie. by Carla in het markante pand aan de Marktstraat 12 in Borne.

Lingerie.by Carla
De lingeriespeciaalzaak Lingerie. by Carla is inmiddels twee jaar gevestigd in het historische pand. De actuele mode op het gebied van lingerie in de maten A tot en met K, badkleding, kimono's en heren-ondergoed is hier verkrijgbaar. Een collectie van niet-alledaagse merken, mooie materialen met een goede prijs/kwaliteitverhouding.
Carla: "Lingerie is mijn passie. Lingerie moet passen. Je voelt je beter als je lingerie perfect past en je bovenkleding ook tot z'n recht komt." Mensen kunnen hier terecht voor een gratis pasadvies. "Ik geef een eerlijk advies. Ik verkoop liever niets dan lingerie die niet past", vertelt Carla. Vriendinnengroepjes kunnen een afspraak maken om na sluitingstijd te passen.

Pipa Jewels
Pipa Jewels vestigde zich vorige maand in de zaak. Patricia maakte hiermee haar droom van een eigen zaak waar. Al jaren ontwierp ze, naast haar baan als leerkracht, een eigen sieradenlijn, met een vaste klantenkring en verkoop via de website en vanuit huis. "Nu heb ik de stap genomen naar een eigen zaak. Naast mijn eigen ontwerpen verkoop ik ook bijzondere sieraden uit verschillende landen", vertelt ze. Haar eigen sieraden kan ze ter plekke vervaardigen, met door de klant zelf uit te kiezen ontwerp, lengte, materiaal, kleurige edelsteentjes en kwarts, clips of hangers. Unieker kan niet.

Sjaals en tassen
De sjaals die Pipa Jewels verkoopt zijn al even bijzonder. Deels kleurrijk, met print, en apart. De handgemaakte leren damestassen worden vervaardigd in Hengelo.

De zaak beschikt over eigen gratis parkeerruimte.
Lingerie. by Carla en Pipa Jewels zijn te volgen op Facebook en Instagram.

Meer berichten