Foto:

Jeugdcircus Caroly viert lustrum met spetterende nieuwe show

GOOR - Je waant je in een echt circus" en "een geweldig uitje met de kinderen en kleinkinderen" zijn uitspraken die vorig jaar door de enthousiaste bezoekers gedeeld werden. Ook dit jaar presenteert Jeugdcircus Caroly op zaterdag 16 maart en zondag 17 maart haar nieuwste show; "Klaverblad Caroly jubileum show!" voor het hooggeëerd publiek.
De voorstellingen zijn te zien in sporthal de Mossendam in Goor, die speciaal voor deze première omgeturnd is tot een ware circuspiste.

Een show waar het 20 jarig jubileum centraal staat. Dit jaar is het 20 jaar geleden dat Jeugdcircus Caroly in 1999 werd opgericht.
Het is allemaal begonnen in een kleine sportzaal aan de Laarstraat in Goor, waar Carla du Plessis begon met haar circustrainingen aan een handvol kersverse artiesten!
Nu 20 jaar later is Jeugdcircus Caroly uitgegroeid tot een hechte CIRCUSFAMILIE van ongeveer 40 artiesten. Een aantal trainers die 20 jaar geleden zijn begonnen als artiest zijn nog steeds erg actief bij Jeugdcircus Caroly.

Tijdens de nieuwste show van het leukste jeugdcircus uit de hof van Twente, laten de artiesten van Caroly verschillende spectaculaire acts zien, op meeslepende muziek van deze tijd en van vroeger, in schitterende kostuums. Laat u verbazen door onze jongste artiestjes, en onze ervaren acrobaten en jongleurs, niks is te gek bij Caroly. Want na 20 jaar Caroly is nog steeds het allerbelangrijkst "PLEZIER MAKEN EN SAMENWERKEN" en dat ziet u allemaal terug in onze nieuwe Klaverblad Caroly Jubileum Show.

Kortom, weer een onvergetelijke show waarin u geraakt wordt door de artiesten, die hard geoefend hebben met verrassende acts in prachtige kleding, met bijpassend licht en geluid.

Kaarten kunnen gereserveerd worden via tickets@jeugdcircuscaroly.nl
Voorstellingen op zaterdag 16 maart 2019 om 19.00 uur en zondag 17 maart 2019 om 14.30 De zaal is een half uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

www.jeugdcircuscaroly.nl
Al 20 jaar gewoon heel bijzonder

Meer berichten