Foto: Persgroep

Vacatures Vrijwilligerswerk

Hengelo - Bij het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo (SVH) kunnen vrijwilligers en (vrijwilligers)organisaties terecht met vragen over vrijwilligerswerk. Elke eerste dinsdag van de maand staan er vacatures in het Hengelo's Weekblad.

Taalpunt Hengelo
Is een plek voor iedereen die de Nederlandse taal beter willen beheersen. Daarvoor zoeken ze vrijwilligers voor begeleiding bij de Taalmeter, als taalcoach en als beheerder materialenbank.

Voorzitter De Zonnebloem
Vergaderingen voorbereiden en voorzitten, onderhouden van contacten, netwerken en het zichtbaar maken van de Zonnebloem door activiteiten te organiseren zijn zoal de werkzaamheden van de voorzitter.

Ondersteuning
Hulpdienst Hengelo biedt praktische ondersteuning aan mensen die zelf niet in staat zijn de taak uit te voeren. Als vrijwilliger bied je een helpende hand, een luisterend oor of ga je samen dingen doen.

Huis Humanitas
In april 2019 wordt een start gemaakt met een gezamenlijke broodmaaltijd om 17.00 uur voor de bewoners. Daarvoor zoekt Carintreggeland vrijwilligers die mee kunnen helpen.

Lijnentrekker
Voetbalvereniging BWO zoekt een of twee vrijwilligers voor het trekken van kalklijnen op drie voetbalvelden voor 1 keer per week.

COA Hengelo
Van activiteiten op het gebied van scholing en recreatie tot het wegwijs maken in de nieuwe omgeving: de vrijwilligers maken het verblijf van de asielzoekers aangenamer. Je maakt het verschil voor hun toekomst in Nederland.

Meer weten

Wilt u meer weten over één van bovenstaande vacatures of een van de vele andere vacatures, bezoek dan onze website

www.servicepuntvrijwilligers werkhengelo.nl of kom langs in het Stadskantoor aan de Hazenweg 121 te Hengelo.


Openingstijden: ma., di. en do. van 09.00 tot 14.00 uur, wo. van 0.009 tot 16.00 uur.
Telefoon 088 9455750 of
info@servicepuntvrijwilligers werkhengelo.nl.

Meer berichten