Links Ingrid Keestra, haar boek 'Mantelzorger der liefde' en rechts Ignar Rip.
Links Ingrid Keestra, haar boek 'Mantelzorger der liefde' en rechts Ignar Rip. (Foto: Ingrid Keestra)

Training 'Mantelzorgen met Muziek' door Ignar Rip in Hengelo

Hengelo - Op 27 februari en 6 maart van 13.00 - 15.00 uur in De Twee Wezen in Hengelo kun je leren hoe je met muziek de zorg voor jouw dierbare met dementie plezieriger, gemakkelijker en dus minder zwaar kunt maken.

Ignar Rip, ervaringsdeskundige, tourt als spreker in NL, België en de UK, is bekend van Alzheimer-Muziekgeluk en weet heel veel van de kracht van muziek bij mensen met dementie. Hij inspireert en motiveert en is in staat om voor iedereen duidelijk uit leggen wat muziek doet in het brein, wat de voordelen hiervan zijn en hoe je deze muzikale ‘rollator’ aan kan wenden als zorg-hulp, welzijn-brenger en hulpmotor voor het brein.

Ingrid Keestra, zelf mantelzorger en schrijver van het boek ‘Mantelzorger der liefde’ haalde Ignar Rip naar Twente, omdat ze vindt dat iedereen die voor iemand met dementie zorgt kennis zou moeten maken met zijn methode!

De training bestaat uit twee sessies:
De 1e is op woensdag 27 februari van 13.00 tot 15.00 uur.
De 2e is op woensdag 6 Maart van 13.00 tot 15.00 uur.

Kosten voor deze twee trainingen samen zijn Euro 100,- met de mogelijkheid om gecertificeerd Muziekspecialist te worden. Adres: Burgemeester Jansenplein 23-25. Voor meer informatie en inschrijven zie: https://www.alzheimermuziekgeluk.nl/hofvantwente/

Mantelzorgen met muziek brengt momenten van geluk!

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding