Schrijf je in voor talentenjacht 'Open Podium Twente 2019'

Hengelo - Schouwburg Hengelo maakt zich op voor alweer de 16e editie van het Open Podium Twente. Een talentenjacht waarbij zowel aanstormend als gevestigd talent de kans krijgt zich waar te maken op een professioneel podium en de hoofdprijs van maar liefst € 2.500,- mee naar huis te nemen. De inschrijving voor de voorrondes is gestart.

Talentenjacht voor heel Overijssel
De talentenjacht staat open voor alle leeftijden in alle theatergenres: van dans tot opera, van cabaret tot rap, van musical tot rock. Deelnemers dienen in Overijssel te wonen óf afkomstig te zijn uit Overijssel. Zowel groepen als individuele deelnemers zijn van harte welkom.

De voorrondes vinden plaats op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019. De halve finales zijn op zaterdag 13 en zondag 14 april 2019. De finale is op zaterdag 18 mei 2019.

Prijzen
Tijdens de voorrondes en halve finales bepaalt het publiek mede welke deelnemers doorgaan naar de volgende ronde. Tijdens de finale beoordeelt een vakjury de deelnemers en wijst de winnaars van de juryprijzen aan. Het publiek bepaalt wie de Publieksprijzen wint. De prijzen voor de winnaars worden beschikbaar gesteld door Businessclub Podion.
De volgende prijzen zijn te winnen:

De juryprijzen:
? Nummer 1: € 2.500,- en de wisselbeker
? Nummer 2: € 1.000,-
? Nummer 3: € 500,-
De publieksprijzen:
? 1e Publieksprijs: € 500,- en de publieksprijsbeker
? 2e publieksprijs: € 250,-
? 3e publieksprijs: € 100,-

Inschrijving
Inschrijven voor het Open Podium Twente kan tot uiterlijk 15 februari 2019 en is gratis. Een eventuele voorselectie van deelnemers alsmede de indeling van het programma is voorbehouden aan Schouwburg Hengelo. Het inschrijfformulier en meer informatie is te vinden op www.schouwburghengelo.nl.

Meer berichten