Samenwerken met een ingenieur bij Oyfo!

Foto:

Hengelo - Leuk en leerzaam voor kinderen: de jaarlijkse Techniek Doemiddag in het Oyfo Techniekmuseum. Op 26 januari zijn kinderen weer van harte welkom om samen met ingenieurs van KIVI Regio Oost uitdagende technische projecten te maken.

De middag duurt van 13.15 tot 15.45 uur. Kinderen tot en met groep 8 betalen € 3,50 om mee te doen, de ouders betalen de normale toegangsprijs van het museum. Deelnemers kunnen zich aanmelden tot 24 januari door een mail naar elfride.dijkstra@kivi.nl onder vermelding van naam en leeftijd.

Deelnemers in de basisschoolleeftijd kiezen samen uit vier 'maakopdrachten', die oplopen in moeilijkheidsgraad, van groep 1-2 tot groep 7-8. Een van de ingenieurs helpt steeds mee.

KIVI
KIVI is de landelijke vereniging van ingenieurs. Een ingenieur is een 'hooggeschoolde technicus die wetenschappelijke kennis gebruikt en ontwikkelt om technische, natuurwetenschappelijke, technologische en organisatorische problemen op te lossen. Zeg nou zelf, zo'n ingenieur wil je er toch bij hebben als je aan een technisch werkstuk werkt? De deelnemende KIVI-leden willen hun passie voor techniek delen met jonge mensen – de ingenieurs van de toekomst.

Meer berichten