Foto:

BSB-Oliebollenbridgedrive

Borne - De inmiddels traditionele Oliebollenbridgedrive werd onder grote belangstelling gehouden in het Kulturhus. Onder leiding van de Bridge Sociëteit Borne werd door 108 paren, onder genot van oliebollen en andere lekkernijen, gestreden om de prijzen die door veelal plaatselijke leveranciers beschikbaar zijn gesteld.

Er waren meer inschrijvingen doch de plaatsingsmogelijkheden zijn beperkt en moesten de laatste inschrijvers worden teleurgesteld. De wedstrijd begint landelijke bekendheid te genieten aangezien de inschrijvingen niet alleen uit de regio komen maar uit het gehele land.

De leiding was in vertrouwde handen van de wedstrijdleider Jan Jansen en Math Pinxt. Talloze vrijwilligers hebben het mogelijk gemaakt deze grote bridgedrive te organiseren. Onder het motto dat deelnemen belangrijker is dan winnen zijn de prijzen onder de deelnemers verdeeld waarbij de paren op de laagste scores niet zijn vergeten. De hoofdprijs, een bridgeweekend beschikbaar gesteld door Boon-a-part Bridgereizen, werd na een spannende strijd gewonnen door het bridgepaar Agnes Mulek en Mathieu Raven met 63.88 % . De tweede prijs ging naar Thea Mijwaart en Wolfgang Faulstich met 63.18 % terwijl de derde plaats werd behaald door Bob Holl en Henk van Ekelenburg met 62.76%.

In 2019 zal de BSB deze bridgedrive opnieuw organiseren op zaterdag 28 december.

Meer berichten