5 JANUARI NIEUWJAARSCONCERT MET AFTERPARTY MUZIEKVERENIGING APOLLO

Goor - Zaterdag 5 januari kunt u tijdens het Nieuwjaarsconcert van Muziekvereniging Apollo genieten van optredens van verschillende onderdelen van de jarige vereniging, zoals van de Drum- en Showfanfare, het Harmonieorkest en het Jeugdorkest. Dit alles vindt plaats in een speciaal voor deze gelegenheid sfeervol omgebouwde Sporthal De Mossendam aan De Mossendam 2 te Goor.

Publiek heeft zowel vanaf de tribunes als op de stoelen voor de tribunes prachtig zicht op twee podia van waaraf de optredens gaan plaatsvinden. Maar ook de vloer van de ruimte wordt ten volle benut. Er staan u mooie verrassingen te wachten.

Naast optredens kunt u op schermen en banners genieten van oude foto's en artikelen uit de 100 jarige geschiedenis van Muziekvereniging Apollo. En natuurlijk is er nog veel meer te beleven.

Na afloop van dit unieke concert gaan de festiviteiten door met Paul Schabbink en Marcel Mengerink tijdens een spetterende after party. De toegang voor deze feestelijk avond voor alle leeftijden is geheel gratis.

De zaal is open vanaf 19:30 uur en het concert begint om 20:00

Meer berichten