het gouden hart
het gouden hart (Foto: Ruthers)

Workshop: Laat het hart spreken - op weg naar een nieuw bewustzijn

Hengelo - "Op dit moment maakt de mensheid een belangrijke verandering door in het leven. Het is het groeien van het “ik” bewustzijn naar een leven vanuit het “hart” bewustzijn. Vooral in 2019 ligt de nadruk om te ontdekken “Wie ben ik” en hieraan expressie te geven. De verbinding met het “ik” is bij velen sterk ontwikkeld maar de verbinding met het hart is daardoor ook versluierd geraakt", aldus Jules Ruthers van stichting Synthesetijdperk.

"We mogen nu tot transformatie komen en leren het hart weer te laten spreken. De workshop kan een inspirerende (eerste) stap zijn op het Universele 12-voudige pad tot zelfrealisatie. Het is de weg naar een ander bewustzijn. Je gaat dan meer inzien en ervaren hoe je o.a. je persoonlijkheid samen kan laten werken met je ziel en Geest. Hoe je dit kunt bereiken zal ik behandelen in de workshop."

Wat komt er o.a. verder nog meer aan bod:

*van “ik” bewustzijn naar “wij”bewustzijn *wie ben jij? *mediteren en concentreren in 4 stappen *de kracht van begrip, accepteren en vergeven *ontdek je eigen kwaliteiten *spiegelwerk, projecties en schaduwkanten

De workshop bestaat uit 2 delen. Tijdens de workshop geef ik diverse meditaties zodat je dit zelf thuis kunt toepassen.

Om deel te nemen aan de workshop heb je geen voorkennis en/of ervaring nodig!

Meer info: www.synthesetijdperk.nl of

Jules 06-12818825

Meer berichten