Top2000-kerkdienst in Baptistengemeente Hengelo

Hengelo - Op zondag, 30 december aanstaande om 10.00 uur, vindt er een Top2000-kerkdienst plaats in de Baptistengemeente aan de Oldenzaalsestraat 260 te Hengelo. Deze kerkdienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2.

Nummers met inhoud

In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

Dick Hoekman gaat voor in deze kerkdienst. De leden/vrienden van de gemeente, en overige geïnteresseerden, hebben in de maand november de gelegenheid gehad hun favoriete muziekstuk door te geven via de daarvoor bestemde website of via de email. Via de website konden ook nummers opgegeven worden die niet in de Top2000 staan en dat is ook gebeurd. Uit de tientallen binnengekomen muziekstukken is een selectie gemaakt van 12 stukken die beluisterd of meegezongen kunnen worden tijdens deze dienst. Vanaf het begin was het de opzet om een muzikale kerkdienst te organiseren voor alle generaties en met de gekozen 12 nummers, van klassiek tot modern, is de organisatie daar goed is geslaagd. Helemaal tevreden waren de organisatoren toen een groot aantal mensen bereid werd gevonden zijn/haar medewerking te verlenen bij het vertolken van één van de muziekstukken. Het belooft een mooie muzikale laatste kerkdienst van het jaar 2018 te worden.

Top2000kerkdienst.nl

Op de website Top2000kerkdienst.nl vind je een overzicht van alle diensten door het hele land.

Praktische gegevens

Leiding is in handen van Dick Hoekman.

De toegang van deze Top2000 kerkdienst is gratis. Wel zal er gecollecteerd worden voor Kerk in Actie.

Datum: 30 december
Aanvang: 10:00 uur
Adres: Oldenzaalsestraat 260, Hengelo

Voor meer informatie: www.baptistenhengelo.nl

Meer berichten