Foto: Ruud Ploeg

Kindermiddag 'Flintstones' Hof Espelo

REGIO - Samen een stoere boshut bouwen. Dit en meer staat op het programma tijdens de kindermiddag 'Flintstones' op woensdag 28 november op Hof Espelo. Onder begeleiding van vrijwilligers van het kinderactiviteitenteam gaan kinderen aan de slag met takken, bladeren, stenen en touw. Net als de Flintstones in het Stenen Tijdperk.

Wil je verkleed komen als Fred of Wilma Flintstone? Zeker doen. De middag is van 14.30 tot uiterlijk 16.30 uur. Aanmelden kan via www.landschapoverijssel.nl.

Hutten bouwen, een handbijltje maken van steen, een tas van leer. Kinderen gaan tijdens de kindermiddag 'Flintstones' lekker aan de slag. Eerst takken, bladeren en ander bruikbaar bouwmateriaal verzamelen in het bos, daarna samen een hut bouwen. Net als de Flintstones en andere mensen in het Stenen Tijdperk deden. Leuk en leerzaam, want zo'n hut bouwen lukt alleen als je het samen doet. Ook zijn er leuke activiteiten bij het kampvuur. Tip: trek kleren aan die vies mogen worden.

Praktische informatie
De kindermiddag 'Flintstones' is woensdag 28 november. Het begint om 14.30 uur en duurt tot uiterlijk 16.30 uur. Locatie is bezoekerscentrum het Koetshuis, Weerseloseweg 259, de provinciale weg tussen Deurningen en Enschede. Vooraf aanmelden stellen we erg op prijs en kan via www.landschapoverijssel.nl of 0529-401731. Bijdrage voor de activiteit is € 2,50 per kind. Graag ter plekke contant voldoen.

Meer berichten