Foto: (c) Lizet Beek ~ www.lizetbeek.nl

Mammacafé viert het eerste Lustrum!

Hengelo - 5 Jaar terug werd het Mammacafê geopend door de vrouw van de burgemeester. Sindsdien zijn er veel zwangeren, moeders met een kleine en af en toe een vader of een oma in het Mammacafé geweest.

Gezellig om een kopje koffie of thee te drinken en ondertussen lekker wat 'momtalk' met elkaar. Ook zijn er veel thema's geweest en gastsprekers langsgekomen. Van logopedie en Kinder EHBO tot aan draagdoeken, muziek op schoot en babycarrydance. Wekelijks schuift er een lactatiekundige (borstvoedingsspecialist) aan en 1 keer in de maand schuiven een kinderfysiotherapeute en een jgzverpleegkundige aan.

Op 7 November vieren we dit Lustrumfeestje samen met burgemeester Schelberg. Gasten hebben de mogelijkheid om lekker in de watten te worden gelegd door bijvoorbeeld een stoelmassage of een manicure. De kinderen (en de ouders) kunnen naar de fantastische voorstelling kijken van Wapperkids. En... je krijgt een leuk gevulde goodybag mee naar huis!

Iedereen is uitgenodigd om dit feestje met ons te vieren! Laat je verrassen op woensdag 7 november in de bibliotheek in het centrum van 10.00-11.30 uur.

Alle (oud) gasten, betrokkenen en netwerk van het Mammacafé zijn van harte welkom! Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnen lopen en het is kosteloos (evt. consumptie uitgezonderd).

Kom je dit feestje samen met ons vieren?

Meer berichten