setting van een groepstraining
setting van een groepstraining (Foto: Judith de Potter)

training ik leer leren voor pubers in goor

Goor - Kinder- en jongerencoach Judith de Potter start op 7 of 8 november met een groepstraining Ik leer leren. Deze training is voor jongeren in klas 1, 2 en 3.

Veel jongeren ontdekken dat het leren niet altijd vanzelf gaat. Dat komt omdat ze nooit echt hebben geleerd hóe ze moeten leren en wat er allemaal bij het leren komt kijken.

In 5 bijeenkomsten krijgen de jongeren inzicht in hun eigen manier van leren, wat helpt en juist ook wat niet helpt. Onderwerpen die aan bod komen zijn: motivatie, faalangst en zelfvertrouwen, plannen en organiseren, concentratie en welk ‘probleem’ daarachter zit, je eigen manier van leren en verschillende leerstijlen.

Door het inzicht dat ze krijgen en de tools en tips wordt het leren makkelijker en daardoor ook leuker.

Ben je geïnteresseerd? Je kunt je zoon of dochter opgeven door het contactformulier in te vullen op www.kindercoachjudithdepotter.nl.

Heb je nog vragen? Meer informatie over de training kun je vinden op de website of neem contact op met Judith de Potter.
Op 30 oktober houdt zij een info-avond. Daarvoor kun je je samen met je zoon of dochter opgeven via het contactformulier op de website. De info-avond is van 19-20 uur in Kindercentrum Goor, Rozenstraat 1a in Goor, ingang aan de Rozenstraat. Judith vertelt dan meer over de inhoud en ze laat een aantal werkvormen zien.

Meer berichten