Perspectief op burn-out

Hengelo - Vrijdag 2 november van 14.00 - 16.00 uur vindt in de bibliotheek van Hengelo een informatieve en interactieve bijeenkomst plaats rondom het thema burn-out. Drie leden van het netwerk Bewust Twente delen hun perspectief en vertellen vanuit hun eigen expertise over burn-out. Hoe kun je omgaan met burn-out klachten, wat kan helpen om van een burn-out te herstellen, hoe kun je een burn-out voorkomen. Aansluitend is er gelegenheid om vragen te stellen en gezamenlijk het perspectief op dit thema te verbreden.

Panelleden zijn Ellen Steenbeke (orthomoleculair therapeut/leefstijlcoach), Marja Oude Avenhuis (holistisch energetisch therapeut/coach) en Esra Tjemkes (natuurgeneeskundige). Panelleider is Wilma Sonder (counselor). Meer informatie over deze leden is te vinden op www.bewusttwente.nl.

Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig, consumpties zijn voor eigen rekening. Inloop van 14.00 - 14.15 uur, adres Beursstraat 34 (www.bibliotheekhengelo.nl).

Volgende bijeenkomsten zijn eveneens op vrijdagen en dezelfde tijd gepland. De data zijn: 1 februari (rugklachten), 5 april (concentratieproblemen) en 7 juni (verslaving).

Meer berichten