Foto: Henk Berends
Foto: Henk Berends

Verbonden in Licht, een jaarlijkse gedachtenisavond op de Algemene Begraafplaats in Borne

Borne - Zaterdag 27 oktober (de laatste zaterdag van oktober) vindt de jaarlijkse gedachtenisavond plaats op de Algemene Begraafplaats aan de Von Bönninghausenstraat in Borne.

De begraafplaats is voor de gelegenheid sfeervol verlicht en leidt langs diverse plekken om te gedenken, te herinneren of om op andere wijze even stil te staan. Dit jaar voor het eerst wordt de nieuw aangelegde urnentuin meegenomen in de route.

Evenals voorgaande jaren wordt het oude baarhuisje op gepaste wijze aangekleed, dit maal door leerlingen van basisschool ‘t Olthof.

Fakkels, vuurkorven, lichtjes en verschillende belevenisplekken dragen bij aan de sfeer van deze avond. Gedichten worden voorgedragen en op diverse plekken is live muziek, waaronder kinderkoor Unisono bij de toegangspoort.

Onder het genot van een kop koffie is er gelegenheid een gedachte te schrijven, een kaarsje te ontsteken, of met elkaar in gesprek te gaan.

We hopen u ook dit jaar weer te mogen begroeten. De poort staat open tussen 19 en 21 uur.

Voor meer informatie over de activiteiten van deze avond of onze sponsoren, kijk op www.facebook.com/VerbondenInLicht of neem contact op met Marja Zandjans 06-10502522

Meer berichten