Foto: Hans van Oosterhoudt

Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo

Hengelo - Bij het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo (SVH) kunnen vrijwilligers en (vrijwilligers)organisaties terecht met vragen over vrijwilligerswerk. Elke eerste dinsdag van de maand staan enkele vacatures van het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo (SVH) in het Hengelo's Weekblad.

Hengelose Wandel Unie
Voor het organiseren van wandelingen waaronder de Avond-4-Daagse is de Wandel Unie dringend op zoek naar een bestuurslid, commissielid en route uitzetters.

Erve het Geurst
Als vrijwilliger begeleid je volwassenen tijdens de dagbesteding in een landelijke omgeving, en als vrijwillige chauffeur vervoer je de deelnemers van en naar huis.

Taalvrijwilliger
Stichting ITOMtaal zet zich in voor mensen uit verschillende landen. Onder begeleiding van een docent helpt de vrijwilliger de cursisten met het leren van de Nederlandse taal.

Hengelo Promotie
Het Bureau voor evenementen, toerisme en stadsmarketing aan de Markt 8, zoekt enthousiaste gastvrouwen/heren voor de front office, die allerlei informatie verstrekken over Hengelo.

Natuurvriendenhuis
Het doe-het-zelfhotel Krikkenhaar ligt in het Tusveld bij Bornerbroek en zij zoeken vrijwilligers voor het ontvangen van de gasten en de daaruit voortkomende administratie van het verblijf.

Nomineren
Kent u een (mede)vrijwilliger die het verdient om een keertje in het zonnetje gezet te worden? Dan is het nu mogelijk om via onze website of via een formulier deze vrijwilliger te nomineren.

Meer weten
Wilt u meer weten over één van bovenstaande vacatures of een van de vele andere vacatures, bezoek dan onze website www.servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl of kom langs in het Stadskantoor aan de Hazenweg 121 te Hengelo.
Openingstijden: ma., di. en do. van 9 tot 14 uur, wo. van 09.00 tot 16.00 uur.
Telefoon 088 9455750 of e-mail: info@servicepuntvrij willigerswerkhengelo.nl.

Meer berichten