De vestiging van Itom Taal in hartje Hengelo
De vestiging van Itom Taal in hartje Hengelo (Foto: Marcel Tettero)

Kom kijken bij Itom Taal in hartje Hengelo

Hengelo - De stichting Itom Taal aan de Eikstraat 3 in hartje Hengelo kan bogen over meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van inburgering en staatsexamens aan anderstaligen en is inmiddels actief in de provincies Overijssel, Drenthe en Groningen.

Het team, bestaande uit professionele docenten en gemotiveerde vrijwilligers, geeft les in zo klein mogelijke groepen van soms maar twee personen. Itom staat voor Intensieve training op maat. Dat bekent dat de cursisten veel individuele aandacht krijgen. Dat leidt tot veel leerplezier en snelle resultaten. Na een jaar is de cursist meestal al klaar.

We zoeken echter nog enkele enthousiaste vrijwilligers. Wilt u meer weten over Itom Taal, kom dan vrijdag 5 oktober tussen 15.30 tot 18.00 uur naar de vrijwilligersmarkt in wijkcentrum de Hengelose Es aan de Uitslagsweg 47 in Hengelo. Wij presenteren daar de nieuwste taallessen met computers en iPads. Ook kunt u een interessant instructiefilm bekijken en met enkele cursisten en docenten praten.

Meer berichten