Promotie evenement
Promotie evenement (Foto: Hans Lubbers)

samenloop voor hoop zoekt organisatietalent

Hengelo - Met een opbrengst van ruim 67.000,= euro was de SamenLoop voor Hoop in 2016 een groot succes. Zo’n 550 deelnemers, waaronder 40 kinderen, hebben zich tijdens dit 24 uur durende evenement ingezet om geld op te halen voor het KWF.

De SamenLoop voor Hoop is een wandelestafette waarbij teams in estafettevorm gedurende 24 uur een parcours lopen. Vooraf aan de SamenLoop worden er door de teams acties gehouden om geld in te zamelen. Tijdens de SamenLoop wordt er niet alleen gewandeld maar is er ook een amusementsprogramma met optredens van bands, koren en DJ’s. Elke SamenLoop heeft een aantal ceremonies zoals de kaarsenceremonie waarbij het parcours verlicht wordt door duizenden kaarsen en stilgestaan wordt bij dierbaren die zijn overleden aan kanker. Aan het eind van de 24 uur wordt de opbrengst bekend gemaakt en een cheque overhandigd aan het KWF.

Dit mooie evenement vraagt om een tweede editie. KWF afdeling Hengelo wil graag in september 2019 de 2e SamenLoop voor Hoop laten plaatsvinden. Hiervoor zijn we op zoek naar mensen die willen helpen met de organisatie. Het organiseren van zo’n groot evenement is veel werk en is daarom verdeeld over verschillende commissies. Vooral voor de commissies catering, ceremonies, pr, teamwerving en teambegeleiding zijn we nog op zoek naar mensen die zich met hart en ziel willen inzetten voor het KWF. De opbrengst van de SamenLoop voor Hoop wordt gebruikt voor onderzoek naar kanker, iets wat helaas nog heel hard nodig is.

Ben je geïnteresseerd en wil je je inzetten voor dit schitterende evenement neem dan contact op met Henk van der Beek, 06-37550350 of stuur een mail naar: kwfafdelinghengelo@gmail.com. Kijk voor meer info over de SamenLoop op www.samenloopvoorhoop.nl.

Samen maken we het verschil!!

Meer berichten