Stork 150 jaar - THE PROMS
Stork 150 jaar - THE PROMS

De Amateurkunst van Hengelo presenteert: "STORK 150 JAAR – THE PROMS"

Stork bestaat in september 150 jaar. Voor de Hengelose amateurkunst reden voor een feest. Een feest in de vorm van 3 fantastische PROMS-concerten op 14, 15 en 16 september in de Schouwburg Hengelo.

De Federatie Amateurkunst Hengelo organiseert in samenwerking met de Schouwburg Hengelo deze PROMS-concerten waarin alle aspecten van de Hengelose amateurkunst aan bod komen. Als rode draad wordt de bewogen geschiedenis van machinefabriek Stork voor het voetlicht gebracht. Het uit Engeland overgewaaide fenomeen ‘The Proms’ geeft bezoekers de kans met het orkest mee te zingen, te klappen en te juichen. Kortom dat wordt één groot feest.

Het Twents Jeugd Harmonie Orkest - Armonia, het Koninklijk Hengelo’s Mannenkoor en vrouwenkoor POPenzo vormen de muzikale basis en worden aangevuld met muzikanten, zangers en zangeressen van Hengelose amateurverenigingen, aangesloten bij de Hengelose Muziekfederatie en de Hengelose Korenkoepel. In totaal staan er maar liefst 220 musici, zangers en zangeressen op het toneel. Ook de beeldend kunstenaars krijgen een rol te vervullen tijdens deze feestelijke concerten. In de foyer van de Schouwburg wordt een fotopresentatie getoond en diverse verrassende elementen dragen bij aan een echte industriële sfeer, de sfeer van machinefabriek Stork. De regie van dit spektakel is in handen van Hengeloër Bertus Braam.

STORK 150 JAAR – THE PROMS vindt plaats in Schouwburg Hengelo. Er zijn zitplaatsen voor diegenen die rustig willen genieten van al het moois wat het concert te bieden heeft en er zijn staanplaatsen, voor wie niet kan blijven zitten, mee wil swingen, zingen en een drankje wil drinken.

Kaarten te bestellen via info@schouwburghengelo.nl: € 4.00 voor staanplaatsen of € 6.00 euro voor zitplaatsen. Dit is inclusief een pauzedrankje.

Meer informatie: www.kunstinhengelo.nl en facebook

Meer berichten