Foto:

De Mors: 100.000e bezoeker

Delden - De magische grens van de 100.000 bezoekers is geslecht op Zwembad de Mors. Op maandag 3 september was Hans Klumpers de gelukkige gast, hij werd beloond met een slagroomtaart en een zwemabonnement voor 2019. Iedere andere badfan wordt getrakteerd op nog vijf extra ochtenden zwemplezier.

Na een meimaand die dubbel zo druk was als het gemiddelde, was juni qua bezoekersaantallen normaal te noemen. De hoop op 'de ton' kreeg in juli pas echt gestalte, met 40.500 zwemmers kon met recht gesproken worden van een topmaand. Augustus vervolgens was minder druk, uiteraard ook vanwege de vakantieperiode. Desalniettemin passeerden voldoende mensen de receptie om het predicaat 'topseizoen' binnen handbereik te houden. Op de derde septemberdag voegde seizoen 2018 zich definitief in het recordrijtje van 2003 en 2006.

Inmiddels is al weer de laatste reguliere zwemweek aangebroken. Toch is besloten om na zaterdag 8 september nog niet helemaal te stoppen. Zondag is het bad daadwerkelijk gesloten, maar van 10 t/m 14 september is er tussen 7:00 en 9:00 uur 's ochtends nog de mogelijkheid om banen te trekken (seizoenkaarten en 10-badenkaart zijn verlengd geldig). Een geste als beloning voor uw trouwe bezoek aan ons aller zwembad. Een geste van de Markelose buren is daarnaast dat Deldense abonnementhouders van 16 t/m 23 september gratis in De Vijf Heuvels kunnen zwemmen. Mooie staartjes van een mooi seizoen.

Meer berichten