Start met hardlopen: start to run gaat weer van start!

Hengelo - Zet jij jouw eerste stap op 18 september om 19:00 uur bij Atletiek vereniging MPM Hengelo?

Enthousiaste trainers van MPM staan klaar in de startblokken. Irma en Bert bereiden zich voor op de cursus van 7 weken die op 18 september weer begint. Je wilt na de zomer fit worden en dat heerlijke buitengevoel vasthouden. Zo ook onze trainers. Irma en Bert zijn al bezig met het verzinnen van leuke trainingen en het spotten van mooie plekjes in de omgeving. Die hardlooptrainers houden zich het hele jaar door fit en staan te popelen om mensen te helpen fitter te worden en gezond te leven.

Je kunt haast niet beter beginnen dan met Yakult Start to Run. Je gaat én werken aan je conditie, je energie en je gezondheid én maar liefst 93% slaagt bij ons! Het is een verantwoord programma van zeven weken waarbij een professionele trainer jou helpt en begeleidt om het hele traject vol te houden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen want die trainer én dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een goede stok achter de deur, een extra stimulans om jou in shape te brengen. Laat je helpen met die eerste stap: Start to Run.

Op dinsdag 11 september is er een voorlichting om 19:00 uur en is het mogelijk om alvast een proeftraining mee te maken.

Check yakultstarttorun.nl voor meer info of via www.mpmhengelo.nl

Meer berichten