Gratis meereisticket voor 65+’ers in augustus!

Regio - Uitstapjes worden dubbel zo leuk als je met z'n tweeën reist. Dat was precies de reden voor Twents/Keolis Nederland om in augustus het meereisticket aan te bieden.

Als 65+'er kun je daarmee een maatje naar keuze gratis laten reizen. Het ticket is geldig in de bussen van Twents en de Blauwnettrein tussen Zutphen, Hengelo en Oldenzaal. Op de speciale website twents.nl/senioren is informatie te vinden over deze actie en kan het meereisticket aangevraagd worden.  

 "Waarom zou je er als senior in de zomer niet lekker op uit gaan? Zeker in Twente is er in augustus van alles te doen," aldus Jeroen Suurmond, Directeur Commercie. En met het gratis meereisticket maken we ons busvervoer nog een stukje aantrekkelijker voor onze reizigers van 65 jaar en ouder. Met deze sympathieke actie vraagt Twents ook aandacht voor al het bijzonders dat Twente in de zomer te bieden heeft.

 De actie is geldig in de maand augustus en het gratis meereisticket is aan te vragen via www.twents.nl/senioren. Hier zijn ook de actievoorwaarden te vinden.

 

Meer berichten